Half bewolkt19.6 ℃

Stichting Heemz.org. in Nieuwe Niedorp

Stichting Heemz.org


Kleinschalige zorg op maat bij diverse zorgbedrijven en -boerderijen in heel Noord-Holland. Dat is wat Stichting Heemz.org doet. Bijna alle bedrijven liggen in een landelijke omgeving, waarbij dieren, natuur en het buitenleven de basis vormen voor de geboden zorg.

De aangesloten bedrijven bieden zorgt in de vorm van dagbesteding, begeleiding of logeeropvang voor meerdere doelgroepen en alle leeftijden. Het aanbod van de zorgbedrijven en de activiteiten is zeer divers. Op basis van persoonlijke wensen van de cliënt wordt altijd maatwerk geboden bij een passend zorgbedrijf.

Heemz.org ondersteunt de zorgbedrijven vanuit een centrale vestiging in Nieuwe Niedorp op administratief-, financieel- en kwaliteitsvlak. De zorgbedrijven werken volgens duidelijke richtlijnen van ons kwaliteitssysteem en zo wordt de kwaliteit van de geboden zorg gewaarborgd. Heemz.org staat op een centrale positie tussen gemeente en cliënt.

Op onze website vindt u alle aangesloten zorgbedrijven terug en stellen zij zich aan u voor. Een afspraak om kennis te maken bij één van de zorgbedrijven kan altijd!

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Trambaan 115
1733 AX  Nieuwe Niedorp
Mobiel
06-49287400
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stichting Heemz.org.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map