Stichting Heemz.org. in Nieuwe Niedorp

Bezoekadres:

Stichting Heemz.org.

Trambaan 125a
1733AX Nieuwe Niedorp
Ezorg@heemz.org
Whttp://www.heemz.org

Stichting Heemz.org

Kleinschalige zorg op maat bij diverse zorgbedrijven en -boerderijen in heel Noord-Holland. Dat is wat Stichting Heemz.org doet. Bijna alle bedrijven liggen in een landelijke omgeving, waarbij dieren, natuur en het buitenleven de basis vormen voor de geboden zorg.

De aangesloten bedrijven bieden zorgt in de vorm van dagbesteding, begeleiding of logeeropvang voor meerdere doelgroepen en alle leeftijden. Het aanbod van de zorgbedrijven en de activiteiten is zeer divers. Op basis van persoonlijke wensen van de cliënt wordt altijd maatwerk geboden bij een passend zorgbedrijf.

Heemz.org ondersteunt de zorgbedrijven vanuit een centrale vestiging in Nieuwe Niedorp op administratief-, financieel- en kwaliteitsvlak. De zorgbedrijven werken volgens duidelijke richtlijnen van ons kwaliteitssysteem en zo wordt de kwaliteit van de geboden zorg gewaarborgd. Heemz.org staat op een centrale positie tussen gemeente en cliënt.

Op onze website vindt u alle aangesloten zorgbedrijven terug en stellen zij zich aan u voor. Een afspraak om kennis te maken bij één van de zorgbedrijven kan altijd!