Zeer lichte bewolking0.9 ℃

Stroming Eten & Drinken in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Stroming Eten & Drinken

Coolplein 6
1703XC Heerhugowaard
072 571 71 54
info@restaurantstroming.nl
http://www.restaurantstroming.nl

Stroming Eten & Drinken

Stroming, alles stroomt, alles is in beweging…Stroming eten & drinken is een modern en sfeervol restaurant / grand café met terras aan het Coolplein van Heerhugowaard, nabij theater, bioscoop en bowling.

Bij ons kunt u genieten van een goede kop koffie of een h’eerlijke lunch. Ook bieden wij diverse belevenissen zoals een high tea, high wine of beer. Bij Stroming kunt u even wat komen eten of al uw zintuigen in beweging brengen met ons instroom- of verrassingsmenu voor € 27.50 p.p. Tevens hebben wij elke vrijdagavond akoestische live muziek.

Onze chefs halen het beste uit wat het seizoen aan biologische en streekproducten biedt: ambachtelijk, puur en eerlijk. Verse producten vol passie, vol ambacht en aandacht onder het licht van de zon uit eigen omgeving. Alles met respect voor de natuur, zowel mens, plant als dier. Wij geloven dat je pas echt kunt genieten van iets dat met liefde gemaakt is. Sinds kort zijn onze producten ook voor thuis verkrijgbaar!

Allemaal hebben we regelmatig iets te vieren. Een verjaardag, een promotie, een geboorte, een jubileum, een personeel- of verrassingsfeest. Voor zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen is Stroming met de fijne akoestiek uitermate geschikt. ‘’Een goede maaltijd brengt goede mensen samen.’’

Foto's van Stroming Eten & Drinken

Stroming Eten & Drinken image 1
Stroming Eten & Drinken image 2
Stroming Eten & Drinken image 3
Stroming Eten & Drinken image 4
Stroming Eten & Drinken image 5
Stroming Eten & Drinken image 6
Stroming Eten & Drinken image 7
Stroming Eten & Drinken image 8
Stroming Eten & Drinken image 9
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Stroming Eten & Drinken. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map