Bewolkt21.5 ℃

Tegel Outlet Zwaag in Zwaag

TegelOutletZwaag

Fijn dat u de tijd neemt voor een korte introductie van ons bedrijf. U kunt als bedrijf en als particulier bij ons terecht voor wandtegels, vloertegels en sanitair. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij van vele markten thuis. Met 30 jaar ervaring in de tegelbranche is TegelOultetZwaag een onderneming van formaat, die zich heeft ontwikkeld tot een ware totaalspecialist voor al haar klanten.

Het Team

Gedreven, spontaan, vlot en vakkundig, dat is het verkoopteam van TegelOutletZwaag. Het team houdt zich voornamelijk bezig met het inkopen en verkopen van vloertegels en wandtegels tegen de scherpst mogelijke condities en het verkopen van sanitair in de ruimste zin.

Gewoon aanpakken! Dat is het motto waar we binnen TegelOutletZwaag voor gaan. Innovatief en marktgericht bezig zijn. Door deze instelling is één van onze sterkste punten dat wij producten kunnen leveren tegen prijzen waar geen ander aan kan tippen. Naast messcherpe prijzen staan service en een klantgericht productenpakket centraal en dat voor superlage prijzen.

Ontwikkelingen op de markt

Wij hebben 30 jaar ervaring. U mag daarom het een en ander van ons verwachten, met name kennis van datgene wat leeft in de markt. Door onze vele contacten met leveranciers in het buitenland kopen wij tegen de scherpste prijzen in. Wij beschikken hierdoor over een magazijn met meer dan 300000 m2 voorraad. Dit alles leverbaar binnen 5 werkdagen. Daarnaast hebben wij veel op voorraad staan en kunnen er direct tegels meegenomen worden.

Tegels

Met deze kennis van de markt importeren wij onze tegels rechtstreeks uit diverse landen zoals Italië, Spanje, Portugal enTjechië. Daarnaast putten wij uit grote voorraden uit Duitsland en Belgie met zeer korte aanlevertijden. Hieronder bevinden zich enkele zeer bekende en grote merken. Ook voor verwerkingsmaterialen, welke wij tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden, bent u bij ons op het juiste adres.

Sanitair

Door onze vele kontakten binnen de installatiebranche bieden wij u een bijzonder groot assortiment sanitair aan. Wij kunnen 90% van al het sanitair leveren dat op de Nederlandse markt te verkrijgen is. U vindt diverse opstellingen in onze showroom. Hoewel wij meer tegelgericht zijn, loont het zeker de moeite om met uw sanitairofferte naar ons toe te komen. Wij doen u zeker een concurrerend voorstel.

PVC en Laminaat

In ons showroomgedeelte vindt u ook een zeer uitgebreide collectie PVC click- en lijmvloeren en een Laminaatcollectie. Ook hebben wij lamelparket in ons assortiment welke gelegd wordt als laminaat, dus met een clickverbinding. PVC click- en lijmvloeren zijn bijzonder duurzaam en hebben gemiddeld 10 jaar garantie of meer. Kom naar onze showroom/outlet en laat u verrassen.

Bezoeken

Graag nodigen wij U uit in onze overzichtelijke Outlet in Zwaag, nabij Hoorn in Noord Holland. Bekijkt u op uw gemak onze site en de vele aanbiedingen en mogelijkheden die wij kunnen bieden. Heeft u nog vragen, kom gerust langs en neem de verbouwplannen van uw keuken, badkamer of woonkamer, al dan niet op papier mee zodat wij u gedegen kunnen adviseren in de juiste toepassing van tegels en sanitair.

Arbeid

Wij beschikken over zeer bekwame tegelzetters en pvc/laminaat vloerenleggers. Kortom wij bieden u een totaal pakket inclusief installatie/aanbrengen van uw tegels en pvc/laminaat vloeren.

Samenvattend wat TegelOutletZwaag kan bieden:

Lage inkoopprijzen waardoor zeer scherpe verkoopprijzen.

Zeer breed assortiment, nee verkopen kennen wij niet.

Zeer vakkundig personeel met jarenlange ervaring

Uitstekende service

Gratis totaaladvies voor de Doe-het-zelver

Topproducten van zeer betrouwbare fabrikanten

Persoonlijke aandacht voor de klant

Veel producten uit voorraad leverbaar

Producten kunnen op locatie worden afgeleverd

Veel producten als exclusiviteit door eigen import

Bezoek Internationale beursen voor de laatste trends


Foto's van Tegel Outlet Zwaag

Tegel Outlet Zwaag image 1
Tegel Outlet Zwaag image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
De Factorij 61B
1689 AK  Zwaag
Telefoon
0229-299860
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Tegel Outlet Zwaag. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map