Timmerfabriek Peter Dekker B.V. in De Goorn

Bezoekadres:

Timmerfabriek Peter Dekker B.V.

Schrepel 14
1648GC De Goorn
T0229-543837
Esaskia@timmerfabriekpeterdekker.nl
Whttp://www.timmerfabriekpeterdekker.nl/

Timmerfabriek Peter Dekker B.V.

produceert al 25 jaar een compleet timmerprogramma bestaande uit kozijnen, ramen en deuren. Wij leveren continu specialistenwerk met hoogwaardige kwaliteit, diversiteit en korte levertijden.

Bij Timmerfabriek Peter Dekker zijn de mogelijkheden groot. Mede door de veelzijdigheid en snelheid van onze Conturex, kunnen we gecompliceerde en grote opdrachten feilloos aan. Wij zijn hierdoor niet alleen goed in ‘recht-toe-recht-aan’ producten, maar blinken ook uit in specialistisch werk. Denk hierbij aan ronde kozijnen, vouwdeuren of schuine kozijnen.

In onze spuitinrichting worden alle producten met de hand gespoten, zowel grondverf als a akken. Hierdoor wordt de optimale kwaliteit persoonlijk gewaarborgd. Timmerfabriek Peter Dekker kan tevens veel taken van u overnemen. Denk onder andere aan het inmeten van projecten en het verzorgen van bestek. Hierdoor weet u zich verzekerd van een goede en snelle afhandeling van het totale traject. Daarnaast kunnen ook restauratie- of renovatieprojecten door ons ter hand worden genomen.

Timmerfabriek Peter Dekker: kwaliteit, diversiteit en snelle levering.

Foto's van Timmerfabriek Peter Dekker B.V.

Timmerfabriek Peter Dekker B.V. image 1
Timmerfabriek Peter Dekker B.V. image 2
Timmerfabriek Peter Dekker B.V. image 3