Half bewolkt18.0 ℃

Train4less in Schagen

Train4less

Wat gebeurt er als een ambitieus persoon vol met energie nee krijgt als antwoord. Dan komt de doorzetter in hem naar boven en krijg je verhalen die eindigen met JA! Zijn naam is Bart Dekker. Eigenaar van Train4Less Schagen.

Vanaf jongs af aan eigenwijs. Of liever gezegd, duidelijk weet wat hij wilt. Al vroeg werd duidelijk dat sport een belangrijke rol gaat spelen in zijn leven. Begonnen als judoka. Niet zomaar maar echt op wedstrijdniveau. Want als Bart iets doet, dan moet dat op niveau. Door zijn ouders gestimuleerd om te presteren. Dat vertrouwen deed hem goed. Daar plukt hij nu nog steeds de vruchten van. Sport werd dan ook onderdeel van zijn studie. Na de CIOS te hebben afgerond ging hij door om met vlag en wimpel te slagen op de ALO. Op zijn 22e was hij klaar met de boeken en begon zijn werk carrière. Zijn gedrevenheid, duidelijke mening en iets te grote mond bracht hem baantjes voor het uitkiezen. Hij koos om als fitness coördinator en vervolgens manager aan de gang te gaan bij Body Action. Dit omdat hij zijn eigen koers en tempo kon bepalen. 3 jaar alle informatie, kennis en kunde opgeslokt om vervolgens een bod te doen om eigenaar te worden van Body Action. Eerdere afwijzingen werden uiteindelijk JA! Geweldige jaren. Door weer en wind zijn droom weten te realiseren. De storm van de crisis maakte zijn creativiteit actief en zag dat hij moest reageren. Van een prijzige sportschool naar budget fitness. Train4less met zijn herkenbare groene kleur is geboren. Met alle risico’s van dien huurde hij het voormalig bibliotheek gebouw en toverde die om naar een sportschool die voor iedereen toegankelijk is.

Foto's van Train4less

Train4less image 1
Train4less image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Witte Paal 200
1742 LA  Schagen
Telefoon
0224-851224
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Train4less. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map