Bewolkt22.4 ℃

Vakgarage Jongejans in Heemskerk

Vakgarage Jongejans


In 1968 is Gerrit Jongejans een garagebedrijf begonnen aan de Kerkweg 152 te Heemskerk. In eerste instantie werd gewerkt vanuit een paar oude schuren en vooral de boeren en tuinders uit Heemskerk en omgeving waren de eerste klanten. Een nieuw bedrijfspand werd gebouwd in 1972. De neef van Gerrit, Dirk Hoogland, is in 1983 het bedrijf binnen gestapt en samen hebben zij de garage verder uitgebouwd. Een geheel nieuw pand werd neergezet in 1994 en is uitgerust met alle moderne en door de BOVAG vereiste apparatuur.

De afgelopen jaren zijn wij ons pand aan de Kerkweg ontgroeid en is de tijd daarvoor de volgende stap. Vandaar dat wij naar een ruimer pand Het Aambeeld 11 zijn verhuisd.

Er verandert veel in de wereld van de auto en zijn dealers, ook in de IJmond. Veel van deze veranderingen vinden plaats om u als consument beter van dienst te kunnen zijn. De kosten voor onderhoud van uw auto beter te kunnen beheersen en zelfs te verlagen.

Vakgarage Jongejans is een BVQI gecertificeerd automobielbedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is als APK keuringsstation en als onderhoud- en reparatiewerkplaats voor alle merken auto´s. Als niet merkgebonden autobedrijf verkoopt Vakgarage Jongejans alle merken nieuwe en gebruikte auto´s. Als Vakgarage bieden zij een direct contact tussen de klant en de monteur terwijl het uurloontarief gemiddeld 20% lager ligt dan bij het Merk-dealer bedrijf.

Foto's van Vakgarage Jongejans

Vakgarage Jongejans image 1
Vakgarage Jongejans image 2
Vakgarage Jongejans image 3

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Het Aambeeld 11
1969 NC  Heemskerk
Telefoon
0251-233700
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Vakgarage Jongejans. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map