Bewolkt22.4 ℃

Van Hest Safety in Hippolytushoef

Van Hest Safety

Ik, Cor van Hest, ben op 01 januari 2010 gestart met Van Hest Safety waarin ik me bezig houd met brandwacht & veiligheidsdiensten nadat ik enkele jaren voor een werkgever gewerkt heb als hoofdbrandwacht en brandweerchauffeur.

Voor deze tijd ben ik ruim 20 jaar als 1e autotechnicus en APK keurmeester werkzaam geweest bij diverse garage bedrijven maar na bedrijfsbeëindiging de wereld van de brandwacht & veiligheidsdiensten in ben gegaan, daar een uitkering voor mij geen optie en niet wenselijk was.

In de periode dat ik in het garagevak zat ben ik bij de gemeentelijke vrijwillige brandweerkorps West-Wieringen gekomen in mijn woonplaats Hippolytushoef waarbij ik van mijn toenmalige werkgever gelukkig alle medewerking kreeg, iets wat je tegenwoordig helaas niet veel meer meemaakt.

In het najaar van 1997 ben ik dan ook begonnen met de opleiding van, toen nog, brandwacht 2e klasse en gelijk daar achteraan de opleiding van, toen nog, brandwacht 1e klasse om verder door de loop der jaren dit te kunnen uitbreiden naar pompbediender, brandweerchauffeur, hoofdbrandwacht en in 2010 gaspakdrager en hebben dus binnen ons brandweerkorps van West-Wieringen dan ook een enthousiaste ploeg voor invulling van het IBGS voertuig. Ik ben zelf dus inmiddels al ruim 20 jaar actief lid van een vrijwillig brandweerkorps en als het aan mij ligt komen daar nog de nodige jaren bij.

Voor de werkzaamheden voor Van Hest Safety heb ik verder het diploma VCA-VOL, gasmeetcertificaat Nogepa 1.4, het BHV certificaat en het diploma landelijk bevoegd verkeersregelaar behaald. Ik heb dus eigenlijk van mijn hobby, mijn werk kunnen maken.

In de nu ruim 11 jaar werkzaam zijnde in de wereld van de brandwacht & veiligheidsdiensten heb ik ervaringen opgedaan bij onder andere:

– Asielzoekerscentra
– Studentenfeesten
– Dancefeesten
– Hotels
– Elektriciteitscentrales
– Gasindustrie
– Televisie opnames
– Bouwplaatsen
– Zorginstellingen
– Banken
– Zoutindustrie
– Papierfabrieken
– Kantoorpanden
– Scheepswerven
– Winkelcentra
– Scholen
– Bedrijfsbrandweer bij farmaceutisch fabriek
– Gemeentelijk brandweer

Foto's van Van Hest Safety

Van Hest Safety image 1
Van Hest Safety image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Zonnebloemstraat 19
1777 EB  Hippolytushoef
Mobiel
06-20812496
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Van Hest Safety. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map