VerhuisshopSchagen.nl in Schagen

Bezoekadres:

VerhuisshopSchagen.nl

Witte Paal 202
1742LA Schagen
M06-15096823
Einfo@aghsupport.nl
Whttp://www.verhuisshopschagen.nl

Verhuisshop Schagen

Binnenkort verhuizen ? Dan is een bezoek aan Verhuisshop Schagen op de Witte Paal 202 zeker de moeite waard. Met een groot assortiment aan diverse verhuisdozen, inpakmateriaal en verhuismateriaal vind u hier werkelijk alles voor uw verhuizing.

U kunt bij Verhuisshop Schagen zowel terecht om verhuisdozen te kopen, al vanaf € 0,99 ct. Of om verhuisdozen te huren, al vanaf € 0,80 ct voor 4 weken.

Bij Verhuisshop Schagen kunt u ook terecht voor de huur van verhuisdozen, meubelhondjes, verhuisdekens, steekwagens zowel voor een korte periode (bijv. een weekend) of langere tijd. Maak uw verhuizing makkelijker en bespaar uw rug!

U gaat zelf uw verhuizing organiseren en uitvoeren ? Ook dan is Verhuisshop Schagen hét adres voor u! In samenwerking met Vema autoverhuur kunt u hier terecht voor de huur van een bestelwagen, een caddy of een grote verhuisbus met laadklep. Alles met B-rijbewijs te besturen. Modern wagenpark en altijd met 100 kilometer vrij per dag.

Ook de professional weet zijn weg te vinden naar Verhuisshop Schagen want met een eigen import afdeling voor de verhuisdekens, noppenfolie en stuclopers is er altijd een ruime voorraad aan artikelen tegen scherpe prijzen.

Verhuisshop Schagen, uw adres voor al uw verhuizingen, verzendingen, transporten. Onze bezoektijden; maandag tot en met vrijdag 09:00 – 17:00 en op zaterdag van 09:00 – 15;00.

Foto's van VerhuisshopSchagen.nl

VerhuisshopSchagen.nl image 1
VerhuisshopSchagen.nl image 2
VerhuisshopSchagen.nl image 3
VerhuisshopSchagen.nl image 4
VerhuisshopSchagen.nl image 5
VerhuisshopSchagen.nl image 6