Zeer lichte bewolking13.6 ℃

Verkeersschool van Duijvenboden in Alkmaar

Verkeersschool Van Duijvenboden

Het nieuwe rijden

Wat is het nieuwe rijden?

Het nieuwe rijden betreft één van de op energiebesparing en milieu verbetering gerichte programma's van de Nederlandse overheid.

Het programma bestaat uit vier basiselementen:

1. Rijstijl

2. Aankoopbedrag

3. Bandenspanning

4. Brandstofbesparende accessoires

Veilig, comfortabel en energiebewust rijden en ook nog eens kosten besparen. Dat zijn de belangrijkste uitgangspunten van "het nieuwe rijden". Het is een nieuwe manier van rijden die optimaal gebruik maakt van de moderne technieken.

De afgelopen jaren is er in de motortechniek van auto's veel veranderd. Onderzoek naar sterkere en zuinigere motoren hebben geleid tot technologische innovaties. Voor een optimaal gebruik van de nieuwe technologie is een aangepaste rijstijl noodzakelijk. Zo hebben de moderne motoren al bij lage toerentallen een hoog koppel en kunnen lage toerentallen gecombineerd worden met een hoge belasting van de motor. De moderne motoren lopen een stuk soepeler dan de oudere typen. Dat betekent onder andere dat bij moderne motoren eerder kan worden doorgeschakeld bij relatief lage toerentallen.

Als iemand volgens de uitgangspunten van "Het Nieuwe Rijden" leert rijden en hij of zij die rijstijl hierna ook blijft toepassen, zijn er besparingen van het brandstofgebruik met gemiddeld 5 tot 10% en uitschieters tot 15% haalbaar. Tegelijkertijd ontstaat er een veilige, comfortabele rijstijl met minder kans op schade.

Foto's van Verkeersschool van Duijvenboden

Verkeersschool van Duijvenboden image 1
Verkeersschool van Duijvenboden image 2

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Vogezenstraat 26
1827 BX  Alkmaar
Mobiel
06-20566603
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Verkeersschool van Duijvenboden. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map