Bewolkt20.1 ℃

Veterinairewondzorg.nl in Hoorn nh

Wie zit er achter VeterinaireWondzorg.nl?

Mijn naam is Alex Brander.
Ik ben vanaf 1981 werkzaam in de gezondheidszorg, waarvan een aantal jaren als wondverpleegkundige. Als wondverpleegkundige ben ik werkzaam geweest binnen verpleeghuis,ziekenhuis, verzorgingshuis en thuiszorg.

Momenteel werk ik fulltime als wijkverpleegkundige naast mijn bedrijfje Veterinairewondzorg.nl Zelf hebben we nu ongeveer 12 jaar een eigen paard. Op stal of binnen de kennissenkring word je dan regelmatig met paarden met wonden geconfronteerd. Het viel me in het begin op dat er een verschil zit in de door dierenartsen voorgeschreven behandeling en de behandeling zoals ik die bij mensen gewend ben.

De basis principes van de wondbehandeling zijn voor dier en mens grotendeels gelijk. Voor de resultaten van mijn werk verwijs ik graag naar de casus, online begeleidingen en fotoverslagen! Ik heb er destijds voor gekozen om mijn eigen bedrijf in veterinaire wondzorg te starten. Om op deze wijze mijn kennis en expertise op het gebied van wonden aan de dieren en hun eigenaren ten goede laten komen.

Momenteel blijkt er een behoorlijke behoefte aan online begeleiding aan de hand van digitale foto's van de wond.

Dit werkt erg goed en is qua kosten zeer interessant!
Natuurlijk kan ik ook bij u langskomen voor advies of behandeling. Reken €25 voor consult van 30 minuten en €0.25 per gereden kilometer volgens TomTom.Hiernaast kan ik u alle benodigde verbandmiddelen leveren en verbindinstructie geven. Ook kan ik u alle benodigde supplementen leveren, doordat ik dealer ben van de producten van Pardoes Aurora.

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
W. Barentszstraat 4
1624 TN  Hoorn nh
Mobiel
06-57256043
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Veterinairewondzorg.nl. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map