Zeer lichte bewolking7.8 ℃

Viaerwin.nl in Broek op Langedijk

Bezoekadres:

Viaerwin.nl

Hornweg 40
1721CV Broek op Langedijk
06-37324139
info@viaerwin.nl
http://www.viaerwin.nl

Viaerwin.nl

Erwin Tebbertman is al 15 jaar werkzaam in de verkoop en reparatie van hulpmiddelen voor ouderen met een beperking. Ook zorgt hij er voor dat een rollator weer lekker soepel gaat rollen.


Laat de rollator elk jaar eens nakijken, als u de rollator keuring van viaerwin ziet mag u daar altijd naar toe komen.


En als dat niet gaat kunnen we ook aan huis de rollator komen maken.


ALTIJD BELLEN, WANT ERWIN KAN HEEL VEEL HERSTELLEN!


Het is ook mogelijk om bij ViaErwin een breed scala van producten aan te schaffen om de mobiliteit voor ouderen te verbeteren. Om jezelf fysiek voort te bewegen dien je mobiel te zijn. Mobiliteit omvat alle vormen van voortbeweging zoals bijvoorbeeld rolstoelen, scootmobielen of gemotoriseerde voertuigen. Maar ook het lopen met hulpmiddelen zoals: wandelstok, krukken en rollator, elektrische opvouwbare rolstoelen.


U kunt bij ViaErwin ook allerlei soorten stoelen aanschaffen voor zitcomfort zoals: massage-, toilet-, trippel-, douche- en sta-op stoelen. Maar ook voor bedden of een traplift bent u bij ViaErwin aan het juiste adres.


Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van een vakkundig advies, waar we eventueel ook de fysio- of de ergotherapie bij inschakelen. Het gaat tenslotte om U, toch?


Dus hebt u eventueel nog vragen waarmee u zit, schroom niet, gewoon even een mail sturen met een vraag om uitleg of demonstratie of wat misschien wel het beste is, gewoon even bellen. Tenslotte gaat dat ook nog sneller en u krijgt meteen de juiste antwoorden op de vragen die u hebt.


Staat iets niet op de website vraag er dan naar, wij kunnen bijna alles leveren.


Wij zijn dealer van:


Topro rollators Provo rollators Gemino rollators Track rollators Zinger opvouwbare rolstoel Smart chair opvouwbare rolstoel XXLRehab rolstoelen TGA duwondersteuning voor onder rolstoel Pride scootmobiel Afikim scootmobiel (Breeze) Van Raam fietsen, drie wiel en duofietsen Pf side by side fietsen (Stabag) Mercado trippel stoel Handicare trapliften


Ook kunnen wij veel goedkoper uw accu vervangen. Van duofietsen, maar ook van tilliften, traplift, trippelstoel, elektrische fietsen, enzovoorts. Bijna alle merken kunnen wij leveren


Tevens is het mogelijk om een onderhoudscontract voor uw product bij ons af te sluiten. Mocht u een product via derden hebben aangeschaft, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen.


www.viaerwin.nl


info@viaerwin.nl


0637324139 Erwin


Open van 10:00 t/m 22:00

Foto's van Viaerwin.nl

Viaerwin.nl image 1
Viaerwin.nl image 2
Viaerwin.nl image 3
Viaerwin.nl image 4
Viaerwin.nl image 5
Viaerwin.nl image 6
Viaerwin.nl image 7
Viaerwin.nl image 8
Viaerwin.nl image 9
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordeling(en)


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Viaerwin.nl. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map