Bewolkt7.1 ℃

VibStyling in Egmond aan den Hoef

Bezoekadres:

VibStyling

Herenweg 269G
1934BC Egmond aan den Hoef
06-51830537
info@vibstyling.nl
http://www.vibstyling.nl
Opgezet door Vibeke, een geboren fashionista, trendwatcher en trendsetter pur sang. Afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten en de Scapino Dans Academie. Gewerkt als fashionmodel en thans modestyliste, personal shopper kleurenadviseuze en fervent yogi.

Haar hart ligt in de mode en styling. Sinds haar 13e jaar kocht ze van haar zakgeld al de Amerikaanse en Franse Vogues en Harpers Bazaar en haalde daar haar inspiratie uit.

Verzot op prachtige materialen, altijd op zoek naar mooie designerskleding, schoenen en unieke tijdloze stukken, bijzondere niche geuren en accessoires en aparte creatieve items is Vibeke en haar manier van kleden en styling al een begrip geworden. Ook op het gebied van parfums heeft zij een enorm uitgebreide kennis.

Inmiddels beschikt zij al meer dan 25 jaar over een breed fashion netwerk in New York, Milaan, Antwerpen en Parijs. Uit deze modepassie is VibStyling geboren.

Foto's van VibStyling

VibStyling image 1
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over VibStyling. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map