Vos Minicars in Alkmaar

Bezoekadres:

Vos Minicars

Lorentzstraat 4
1821BR Alkmaar
T072-5155128
Einfo@vosminicars.nl
Whttp://www.vosminicars.nl/
WIE ZIJN WIJ….

Vos Minicars is in 1972 begonnen met fietsen, bromfietsen en een warenhuis. In 1982 zijn wij doorgegaan met fietsen, invalidenauto’s en brommobielen, wat na die tijd is uitgebreid met minicars van verschillende merken. Daarnaast leveren wij ook tweedehands auto’s en tweedehands onderdelen.

Vos Minicars verkoopt alle merken minicars waaronder Aixam, Canta, JDM en Microcar. Ook de Casalini, Chatanet en Ligier kunnen wij nieuw voor u leveren. Dit kunnen zowel benzine als dieselwagens zijn.
Mede door onze eigen service kunt u bij ons prima terecht met al uw vragen. Doordat wij twee vrachtwagens als mobiele garage hebben ingericht kunnen wij het hele land door met onze service en leveringen. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven en de welzijnszorg.

Wilt u meer informatie over de Canta en brommobielen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

TWEEDEHANDS MINICARS EN BROMMOBIELEN
Wij kunnen ook tweedehands auto’s leveren. Op onze website hebben wij een etalage gemaakt van de leukste en mooiste minicars en andere occassions die wij hebben. Ook hebben wij veel gebruikte onderdelen voor de Canta. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen of wij misschien iets van uw gading in voorraad hebben.

Al onze occasions zijn voorzien van: Grote onderhoudsbeurt voor aflevering Een voertuig waar het bouwjaar en kilometerstand van bekend zijn

Foto's van Vos Minicars

Vos Minicars image 1
Vos Minicars image 2
Vos Minicars image 3