Zeer lichte bewolking21.1 ℃

Wiko Staalbouw B.V. in Koedijk

Wiko Staalbouw BV


Is een bedrijf welke zich gespecialiseerd heeft in het fabriceren en monteren van Trappen, Hekwerken, Leuningen, Snijwerk en Zetwerk. De materialen die wij gebruiken zijn o.a. RVS, Staal en Aluminium.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven

Doordat elk project nooit standaard is hebben wij geen documentatie beschikbaar.

U kunt op deze site wel diverse foto's bekijken van reeds geplaatste werken en als u een idee heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lichte constructies voor de woning en utiliteitsbouw

Wiko Staalbouw BV heeft voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulier als bedrijfsmatig, diverse trappen, hekken en lichte staalconstructies gefabriceerd en gemonteerd.

De trappen (brandtrappen, vluchttrappen en andersoortige trappen) kunnen in aluminium, staal of RVS geleverd worden. Tevens leveren en monteren wij, indien dit uw wens is, de leuning en/of treden in hout.

De Hekwerken (toegangshekken, balkonhekken en overige hekwerken), bordessen, leuningen, kunstwerken en dergelijke kunnen ook in dezelfde soorten materialen geleverd worden.

Het bedrijf is werkzaam in alle facetten van de bouw, dus zowel de woning- als de utiliteitsbouw met nieuwe constructies, reparaties, onderhoud en verbouw. Incidenteel worden staalconstructies tot ongeveer 20 ton vervaardigd.

Oprichting

Wiko Staalbouw BV is op 1 mei 1962 opgericht door Dhr. J. de Wit.

Het bedrijf begon destijds met Machine- en Apparatenbouw. Later veranderde dit in het uitvoeren van allerlei staalconstructies.

De laatste 10 jaar is het bedrijf met name gespecialiseerd in trappen en hekwerken. Daarbij hebben wij sinds een aantal jaar een snijmachine in ons bezit, waarmee bijvoorbeeld letters en diverse afbeeldingen uit plaatmateriaal gesneden kunnen worden.

Vanaf 1980 is ook Dhr. J.S. de Wit in de onderneming werkzaam, waarvan de laatste jaren als bedrijfsleider en sinds 1999 samen met Mw. T. de Wit directeur/eigenaar.

Opbouw van het bedrijf

Bij Wiko Staalbouw BV werken ca 8 medewerkers en in principe worden de werkzaamheden in een straal van ca 100 km verricht. Bij veel projecten wordt er gewerkt volgens aangeleverd bestek en tekening.

Met name voor particuliere opdrachtgevers wordt het ontwerp-, tekenwerk en de calculatie in eigen beheer verzorgd. Het bedrijf beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats van 800 m2, waarin producten worden vervaardigd. Op de bouwlocatie geschiedt de montage door eigen medewerkers.

De onderneming werkt veelvuldig voor de gemeente Alkmaar met zowel nieuwbouw- als onderhouds- en reparatiewerk. Ook werkt de onderneming veelvuldig voor talloze regionale aannemers.

Foto's van Wiko Staalbouw B.V.

Wiko Staalbouw B.V. image 1
Wiko Staalbouw B.V. image 2
Wiko Staalbouw B.V. image 3
Wiko Staalbouw B.V. image 4
Wiko Staalbouw B.V. image 5
Wiko Staalbouw B.V. image 6

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Kanaaldijk 39
1832 AB  Koedijk
Telefoon
072-5613975
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Wiko Staalbouw B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map