In de winter suppen, is voor vele nog niet bekend. Onze supscholen zijn het hele jaar 7 dagen per week open. Waarom? Omdat de winters in Nederland heel mild zijn en je prima kunt blijven suppen met een warm wetsuit.


Suppen kan in alle seizoenen. Iedere seizoen heeft zijn eigen kleurrijke periode.

Ook al zijn de meeste mensen dit nog niet helemaal gewend, we moeten even aan het idee wennen en onze mindset veranderen.

Onze supboards zijn namelijk zo stabiel, dat de kans dat je er in valt, echt heel klein is. Ook is er een ervaren supinstructeur aanwezig en draag je een lekker warm wetsuit,

met een warme jas en sportschoenen. Je beweegt, dus je krijgt het heerlijk warm, net als een rondje joggen of hardlopen.

We maken een SUPer mooie suptour door een fantastisch mooi natuurgebied in Broek op Langedijk, het Duizend Eilandenrijk.

In Alkmaar maken we juist een gave sup stadstour. De locaties zijn beiden in de winter prachtig om doorheen te peddelen. Je leert dan meteen de basis techniek van het suppen.

Onderweg kunnen we een drankje nuttigen bij de omliggende horeca. Alles is mogelijk in overleg. Zelfs een datum en tijdstip naar keuze.

Het is voor iedereen toegankelijk, voor kinderen, families, groepen vrienden, bedrijven of scholen. Als je maar in het bezit bent van een Zwemdiploma A.

Durf jij dit leuke winterse sup avontuur aan! ? Neem dan snel contact met ons op, om deze winterse Sup Clinic te boeken. Email adressen vind je op onze websites.

Een voordeel: het is een buitenactiviteit op afstand dus coronaproof.


Adres & Locatie

Supschool Cup of Sup
Dorpsstraat 106A, 1721BN Broek op Langedijk
Gemeente Langedijk, Noord-Holland
www.cupofsup.nl


Supschool Alkmaar
Vondelstraat 86, 1814 KT Alkmaar
(bij kanovereniging Odysseus)
www.supschoolalkmaar.nl