Onbewolkt14.1 ℃

Zangstudio Martine Wolkers in Schagen


Zangstudio Martine Wolkers

Zingen is zo heerlijk; je kunt er alles in kwijt! Ben je verdrietig, down of voel je je gewoon niet happy? Zingen helpt je o.a. door je emoties te uiten er zo weer bovenop! Laat je helemaal meeslepen in de muziek en je stem en laat het dagelijks leven voor eventjes los! Zingen is ontspannend, gezond en gewoon heel erg leuk om te doen! Je kunt het je hele leven altijd en overal blijven doen, of je nu jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderd bent.

Is zingen jouw grote hobby en wil je met veel plezier je zangkwaliteiten verbeteren? Of wil jij misschien graag ooit nog eens met meer zelfvertrouwen op het podium staan en de mensen versteld laten staan van jouw zangtalent? Heb jij ook steeds last van stemproblemen na een avond op de bühne te hebben gestaan of na een koor- of bandrepetitie? Dan is zangles bij Zangstudio Martine Wolkers zeker iets voor jou!

Door de pedagogisch en muzikaal geschoolde achtergrond van Martine en door haar nu al hele grote podiumervaring kan zij je helpen met al jouw wensen op zanggebied. Haar moderne en professionele manier van lesgeven heeft al velen tot een hoger niveau gebracht en onvermoede talenten naar buiten laten komen!

Lessen op maat
De lessen worden helemaal aangepast op de mogelijkheden en de wensen van de leerling, zonder dat dit ten koste gaat van de leskwaliteit. Dit betekent: geen verplicht repertoire, keuze uit verschillende populaire stijlen zoals pop, jazz, rock, blues, funk, soul, R&B, musical, country, volksmuziek etc (er wordt geen klassiek lesgegeven), keuze uit verschillende lestijden en mogelijkheid tot duo-lessen of groepslessen. Uw niveau of leeftijd is niet van belang, je kunt op elk moment beginnen met lessen en er valt altijd iets te leren, of je nu in een band, een koor of alleen voor jezelf zingt!

Inhoud van de lessen
De lessen zijn uiteraard gebaseerd op het aanleren van een goede en gezonde zangtechniek zodat de stem nog jaren mee kan gaan bij intensief gebruik. De zangtechniek bestaat uit verschillende belangrijke aspecten als houding, ademhaling en ademsteun, maar daarnaast ook uit aspecten als articulatie, resonantie, klankvorming, zuiverheid (intonatie) e.d. Door middel van speciaal gerichte oefeningen en de techniek toe te passen in de te zingen stukken zal een gezond, flexibel, en expressief stemgebruik worden bereikt.

Naast de zangtechniek besteden we ook veel aandacht aan het trainen van het gehoor, het werken aan de verschillende aspecten binnen de improvisatie, interpretatie, timing en ritme, (podium)presentatie, microfoontechniek en indien gewenst muziektheorie en solfège.

Ook voor voorbereidingen op zangaudities, musicals, talentenjachten, muziek- of musicalvakopleidingen en toelatingsexamens voor conservatoria kun je terecht bij Zangstudio Martine Wolkers. Voor muziektheorie en solfège lessen klik je hier.

Leerlingen concert
Eén keer per jaar zal er (onder voorbehoud) een groot leerlingenconcert worden georganiseerd. De leerlingen kunnen dan, als zij dat willen, hun geleerde zangkwaliteiten tonen aan belangstellenden en mede leerlingen en doen dus een echt optreden voor publiek; ieder op zijn eigen niveau en zijn eigen genre. Deze avond zal voorzien zijn van een hapje en een drankje iedereen is welkom om te komen kijken!

Foto's van Zangstudio Martine Wolkers

Zangstudio Martine Wolkers image 1

Zoek een bedrijf in Langedijk:

Adres
Verzetlaan 142
1742 RN  Schagen
Telefoon
0224-227751
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Zangstudio Martine Wolkers. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map