Hoe het allemaal begon... Vroeger werkte ik bij een reisbureau, maar altijd wanneer ik zelf bij de schoonheidsspecialiste in de stoel lag dacht ik: dit wil ik ook! Heerlijk mensen verwennen en hun huid verbeteren, want ook ik had last van een onzuivere huid. Dus startte ik in mijn avonduren, twee jaar lang en twee avonden in de week, met het volgen van de opleiding voor schoonheidsspecialiste in de Tuinstraat te Alkmaar. Daarna ben ik aan huis begonnen als ‘Schoonheidssalon Carin’.


Een nieuwe fase In 2005 kreeg ik de kans om uit te breiden naar een locatie in het Golden Tulip Hotel Alkmaar. Zo werd All People Beauty & Wellness geboren! Wij richtten ons toen op dagjesmensen die een hele dag bij ons kwamen relaxen en al gauw moest er personeel bijkomen. De naam werd tussentijds veranderd naar All People City Spa, omdat wij meer waren dan een wellness en ook klanten voor huidverbetering wilden bereiken. In 2015 hebben wij zelfs de Nationale Wellness Verkiezing gewonnen met het cijfer 9.3!


Koedijk In 2015 besloten wij ons meer te gaan richten op huidverbetering en paste het hotel met saunafaciliteiten niet meer zo bij ons. We verhuisden naar Koedijk. Daar kreeg onze zaak meer uitstraling en zijn wij een Powered by LOOkX salon geworden. Dit alles zou niet mogelijk zijn geweest zonder mijn medewerksters, ik ben dan ook super trots op hen.


Huidverbetering Mijn passie is en blijft huidverbetering! Dit doen wij door constante bijscholing te volgen om de salon up to date te houden, geavanceerde apparatuur en door het prachtige merk LOOkX - met de mooiste huidverbeterende producten - te gebruiken.


Speciale aanbieding: elke 2 maanden hebben wij een speciale jubileum aanbieding met een gratis product en het hele jaar door speciale acties. Vind alles over ons op www.allpeople.nl of volg ons op facebook of instagram All People City Spa, Kanaaldijk 193, 1831BD Koedijk.